16. sep
 
Jeg, en underlig skrue?

Publisert: 20.des.2016 13:00
Oppdatert: 20.des.2016 13:13

Av og til lurere jeg på hva som feiler med meg, som ikke uten videre aksepterer at stat og kommune tømmer min lommebok, helt uten videre?

Hvorfor klarer jeg ikke å akseptere høyere skatter og avgifter, uten videre? Hvorfor klarer jeg ikke uten videre å akseptere høyere eiendomsskatt, dyrere kommunale avgifter, høyre drivstoff priser, økte parkering avgifter, bompenger, høyere bilavgifter osv. Hvorfor har jeg problemer med at samfunnet rundt meg blir endret på en måte som fratar meg min demokratiske rett til å ytre meg? Hvorfor reagerer jeg, når eldre og de som er avhengig av omsorg, ikke får den behandlingen de burde ha krav på?

Ikke klarer jeg å heller å akseptere at andre skal kunne bestemme hva jeg skal mene og tro, eller når jeg kan få lov til å ytre meg. Jeg har også store problemer med at mennesker som kommer fra en annen kant av verden skal ha særfordeler i det norske samfunn framfor de som har bygget landet. Er jeg på «feil medisinering»?

Eller er det min familie, venner og sosiale omgangskrets, som kan ha dårlig innflytelse på meg? Eller er det norske myndigheter og norske medier, som skaper min frustrasjon og min «galskap»?

Så vær så snill å gi meg «medisiner» som virker.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke