Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Jeg føler som alle andre: Håpløst

Publisert: 01.jun.2018 12:55
Oppdatert: 01.jun.2018 13:07

Kjære alle eiendomsbesittere i Ringsaker kommune. Jeg vil igjen prøve meg på et innlegg i lokalavisen. Ikke for at jeg tror det hjelper. Nei, jeg føler som alle andre i kommunen: Håpløst. Arrogansen lenge leve.

Det er nemlig slik at når Ap (Avgift og skattepartiet) får tillit fra sine velgere med over 50 prosent ved kommunevalg, så har vi gitt dette partiet lillefingeren. Da vet vi av erfaring: De vil i hvert fall ta hele armen pluss litt av skulderen. Det er vondt det.

Alle er selvsagt sinte på denne skatten som rammer mest de som har en lav inntekt/pensjon. Det burde et parti som skryter av å «ta hensyn til de som sitter nederst ved bordet», ta hensyn til. Men dette er nok et mantra som har råtten mose på seg nå.

Det som irriterer minst like mye er juging som kommer foran hvert kommunevalg eller ved andre korsveier. Da kommer Jørn Strand (instruert av Anita Ihle Steen?) og forteller at kommunekassa er tom slik at dessverre må eiendomsskatten økes. Noe de begge har visst i flere måneder før valget. Dette er hva vi kaller uærlighet satt i system.

Nå sist var det retaksering av alle eiendommer; hvorpå Ihle Steen forsikrer oss at «dette skal ikke påvirke den enkeltes eiendomsskatt». Dette er den frekkeste og dyreste løgnen som har kommet fra den kanten på mange år. Nemlig når vi opplever at vanlig folk med normal inntekt får en skatteøkning på 62 prosent bør det vel ikke sjokkere ordfører/rådmann at vi mener at grensen er nådd for lenge siden. Hun lover ikke å overstige 119 millioner. Skal vi stole på det når vi vet graden av ærlighet fra den kanten?

Alle, inklusive meg selv, forstår at kommunen trenger masse penger til sine meget viktige og absolutt mindre viktige saker. Det som undertegnede og de fleste av oss hater noe inderlig: Hvorfor denne bastante jugingen som gjentas hvert eneste år. Det er vi drittlei.

Så får vi som IKKE tilhører stemmekveget til Ap fortsatt stemme på noe annet, noe vi har gjort i alle år. Så får de som liker høy eiendomsskatt og høye avgifter stemme sånn som de alltid har gjort: Stemme Ap. Men da bør de ikke klage etterpå. Denne skatten er den mest usosiale som finnes. Den har ingen interesse av å vite den enkeltes inntektsgrunnlag.

Brumunddal

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke