Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
TRE: Olje- og energiminister Terje Søviknes var imponert over det han så da han besøkte Mjøstårnet.
 
Jeg har stor forkjærlighet for tre
Jeg ser at Karin Andersen er ute og kritiserer meg for at jeg har vær taus om tre. Jeg har vent meg til å høre mye rart fra Karin Andersen og ytterste venstre, men denne påstanden «tar kaka».

Jeg har en stor forkjærlighet til tre og bruk av tre. Det er ikke bare for at jeg bor midt i Norges største trefylke. Men jeg har tross alt jobbet over 17 år i gamle Norske Skog systemet, med internasjonalt markedsføring og salg av norske trebaserte produkter.

At jeg er taus om tre for at jeg tok med en minister for å vise han verdens høyeste trehus og viktigheten av bruk av tre, i stedet for å delta i en debatt på Stortinget blir rett og slett for dumt. I posisjon har jeg det privilegium å møte ministre ukentlig og gjerne flere ganger i uka. Da tar jeg opp viktige saker, som bruk av tre.

Karin Andersen er heldigvis ikke med på disse interne møtene, så hvordan kan hun da påstå at jeg er taus om tre. Jeg har fokus på tre i alle mulige sammenhenger. Innenfor mitt fagfelt og ansvarsområde, som er samferdsel, snakker jeg mye om bruk av tre. Om Karin Andersen spør samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen, Øyvind Moshagen som er direktør for Nye Veier i Innlandet eller Ingrid Dahl Hovland som er direktør for Nye Veier i Norge, om Johnsen er opptatt av bruk av tre og Mjøsbru i tre, så vil hun garantert få et klart og tydelig JA til svar og at det har ikke Johnsen tatt opp bare en gang, men flere ganger.

Karin Andersen har også fullstendig misforstått forskjellen på posisjon og opposisjon. Mens hun står på Stortingets talerstol og dundrer løs mot regjeringen med sin klassiske venstreradikale retorikk, viser jeg direkte handlekraft og tar med meg ministre ut på befaring og møter med næringslivet for å vise frem viktigheten av for eksempel å bruke tre. Det er mye mer virkningsfullt og effektivt enn å legge opp til polemikk og retorikk i en debatt på Stortinget. Olje- og energiministeren ble også meget imponert over det han så og fikk høre fra Moelven og Hent. Jeg er overbevist om at vi som er opptatt av bruk av tre har fått en ny treambassadør i Terje Søviknes. Følgelig var besøket i Mjøstårnet så absolutt vellykket.

Det viktigste er resultater, og da minner jeg om at Frp selvfølgelig er opptatt av å bruke mest mulig tre og at resultatet av saken og debatten om å bruke tre i regjeringskvartalet ble at en enstemmig storting vil at tre skal være et viktig element i det nye regjeringskvartalet.

Avslutningsvis vil jeg sitere min gode «skogkollega» Erik Lahnstein, da vi presenterte Nasjonal Transportplan i fjor og vi la frem en godspakke, i tråd med hva skognæringen ønsker: «Vår næring har aldri opplevd en tilsvarende satsing».

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke