hacklink
17. sep
Borte: Huskelappen - slik vi husker den.
 
Jeg savner Huskelappen

Publisert: 26.mar.2019 14:19
Oppdatert: 26.mar.2019 14:37

Hva har skjedd med Huskelappen? Jeg fikk nærmest sjokk da jeg leste i Ringsaker’n, og oppdaget at Huskelappen var blitt kuttet til en eneste side med kjøp- og salgannonser. Dette er en uverdig avslutning på en avis som har betydd så mye for så mange.

Huskelappen har bare blitt bedre og bedre med årene. Jeg virkelig gledet meg hver gang den lå i postkassa.

Det var en gledesfylt, oppmuntrende, tankevekkende avis som oppmuntret de som leste den til å se på det indre landskapet, og velge kjærlighet og rettferdighet, istedenfor egoisme. Den oppmuntret oss til å respektere og ta vare på hverandre, og til å se det positive i vår tilværelse både i oss selv og andre.

Vi i vår familie har ledd oss skakke av vitsene, og felt tårer når stykkene har handlet om vanskelige eller vonde erfaringer noen har hatt. Vi fikk bli kjent med mange personer i vårt nærmiljø ved at de delte sine meninger og kunnskap med oss.

Og vi fikk være med inn til mange private foretak, blant annet innen alternativ medisin.

Og innimellom alt dette var det annonser for brukte ting som gjenspeiler verdien av å ta vare på planeten vår ved å ta vare på ressursene. En motpol til bruk og kast mentaliteten.

Jeg har klippet ut mange artikler og ordspråk igjennom årene som jeg har tatt vare på og som jeg har delt med andre ved forskjellige anledninger.

Huskelappen var en skattekiste fylt med skatter. Det var en avis helt utenom det vanlige. Jeg virkelig savner den.

Jeg ønsker å takke tidligere redaktør Per Brekne og hans medarbeidere for alle de årene vi fikk glede av Huskelappen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke