Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
Jeg skammer meg av og til

0
Publisert: 17.apr.2015 04:00
Oppdatert: 17.apr.2015 06:36

Det er visst ikke grenser for hvem som føler seg krenket om dagen. Muslimene føler seg krenket av at noen er så frekke å karikere profeten. Og kvinner føler seg visst krenket av at heterofile hvite menn er, vel: heterofile hvite menn. De samme kvinnene som skal ha seg frabedt uønsket oppmerksomhet fra heterofile, hvite menn, er interessant nok ofte de samme kvinnene som ikke vil ta til motmæle mot reaksjonære imamer når deres muslimske medsøstre blir undertrykt på det groveste av muslimske menn. Vi skal jo ikke være «rasister» eller «islamofobe», må vite. Og vi heterofile hvite menn? Tja; mange av oss ser det tydeligvis som en krenkelse at vi av og til blir nødt til å forholde oss til en tiggende sigøyner på gata. Som heterofil, hvit mann, skammer jeg meg av og til hvordan andre heterofile, hvite menn kan omtale medmennesker. Så får de andre kategoriene prate for seg sjøl.

Medlem av Rødt

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke