Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Jeg utfordrer ordfører Busterud

0
Publisert: 27.jan.2016 04:00
Oppdatert: 27.jan.2016 08:15

«Zalo og oppvaskbørste». I følge Einar Busterud måtte dette til, for å rydde opp etter sin forgjenger i ordførerstolen. Men, uten å dokumentere et eneste vedtak under Aspelis periode – som skulle være kritikkverdig.

«Som vanlig opererer Lang-Ree, også i gårsdagens HA, med tall og faktaopplysninger tatt rett ut fra løse lufta», skriver Busterud. Som vanlig, og rett fra løse lufta? Uten tilgang til lånedokumentene tillot undertegnede seg dette enkle regnestykke, i anledning kommunens lån på angivelig tre milliarder:

Avdrag over 15 år, lik 200 millioner årlig. Avdragstiden kan muligens være lenger, men uansett må alle milliardene tilbakebetales. Årlige renter: Tre prosent av tre milliarder er 90 millioner, altså godt innenfor begrepet «henimot 100 millioner», som jeg skrev.

Sittende med faktaopplysningene som han gjør, hvorfor dokumenterer han ikke de feil jeg har begått i mitt innlegg i lørdagsavisen? Og i andre innlegg, siden jeg «som vanlig» begår feil? Busterud mener nok at jeg har skrevet i HA og begått faktafeil i 15 år. Men, jeg begynte å skrive i HA først for sju år siden. Så, faktafeil? Jeg har skrevet mye om politiske vedtak etter for dårlige økonomiske vurderinger, og som derfor har endt opp i det uføret kommunen lider under i dag.

Jeg utfordrer ordfører Busterud: Vennligst, gå ut i HA med opplysninger om de faktiske avdrags- og rentebeløpene! Gjør han det ikke, vil jeg oppfordre HA til å gå inn i saken. Det vil jo være en interessant og viktig opplysning til avisens lesere, og skattebetalerne?

Slik byens nye ordfører har framstilt seg til nå – ikke minst hans siste innlegg mandag – synes han å være langt mer opptatt av en «Innlandshovedstad» enn av befolkningens ve og vel. Under en måned inn i budsjettåret har han allerede ordnet kommunens økonomi for godt. Tro det den som vil.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke