buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
Parkeringsbot
 
Jeg vil klage
35 bilister ble bøtelagt for feilparkering i forbindelse med årets Briskebyturnering.

Publisert: 10.jun.2015 04:00
Oppdatert: 10.jun.2015 11:40

Jeg var en av dem som fikk gul lapp festet til vindusviskeren. Og la meg med en gang si at jeg naturligvis forsvarer kommunens rett til å bøtelegge feilparkerte biler. At det avholdes et sportsarrangement i området gir ingen rett til å ta seg til rette med ulovlig parkering.

Likevel ble jeg overrasket da jeg fant lappen. Normalt er jeg meget påpasselig med å ikke parkere under forbudsskilt. Man vet at risikoen for å bli bøtelagt er stor, og man kaster jo ikke 500 kroner ut av vinduet.

Når jeg likevel ble forundret denne gangen, er det fordi jeg rett og slett ikke la merke til skiltet. Det viste seg at dette var snudd nesten 90 grader og «ble borte for meg» mot skogen bak. Derfor tillater jeg meg å protestere på kommunens reaksjon.

Når en først forventer at bilister skal rette seg etter oppsatte skilter, er det minste en bør sørge for er at disse peker riktig retning og er godt synlige for bilistene. Jeg tok bilder av skiltet og kommer til å legge disse ved min klage.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat