17. sep
 
Jenteklubben Flink eller gutteklubben Grei?

Publisert: 20.nov.2018 14:08
Oppdatert: 20.nov.2018 14:15

Ledelsen Sykehuset Innlandet har funnet ut at de må redusere med ca. 300 ansatte neste år for å få orden på økonomien. Utgjør disse 300 ansatte verdien av underskuddet Sykehuset Innlandet har opparbeidet seg?

Vil det si at 300 ansatte må gå fordi ledelsen i Sykehuset Innlandet ikke klarer jobben sin og dermed skyver sin udugelighet over på ansatte?

Tidligere skal jo Sykehuset Innlandet legge ned avdelinger og redusere antall pasientplasser av samme grunn, eller har de fått kalde føtter av denne beslutningen og lar det heller gå utover de ansatte?

Uansett, så har ledelsen i Sykehuset Innlandet latt det skure og gå og ikke tatt affære eller latt det få konsekvenser, når ledelsen i Sykehuset Gjøvik/Lillehammer i flere år ikke har hatt kontroll med økonomien og forårsaket gigantunderskudd.Det er dette underskuddet nå Sykehuset Innlandet skal prøve å løse, ved at både pasienter og ansatte må reduseres. En fiffig måte å redusere underskuddet på?

Vil denne underlige løsningen redde underskuddet eller vil det bare fortsette fordi ledelsen Sykehuset Innlandet ikke griper fatt i roten av ondet, nemlig ledelsen i sykehuset Gjøvik/Lillehammer?

Eller er det jenteklubben Flink eller gutteklubben Grei som regjerer i administrasjonen i Sykehuset Innlandet?

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke