Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Jernbane og Ridabu

Publisert: 18.aug.2017 13:29
Oppdatert: 18.aug.2017 13:30

Jeg ser at Trygve Slagsvold Vedum har lansert en ny grunn for å velge Vest. Han mener at Øst skaper en for sto barriere mellom Ridabu og sentrum.

Om det er det å si at E6 har skilt oss fra sentrum i en årrekke allerede. Dette har vi klart å leve med ved etablering av gode over- og underganger på sentrale steder. Dette skal vi således også klare å leve med etter at E6 får fire felt.

En dobbeltsporet jernbane skaper ingen større barriere enn en firefelts motorvei. Vi skal derfor fint klare å leve med den også.

Dette er nemlig hele clouet, vi samler trafikken og barrierene på den ene siden av byen, og så åpner vi den andre siden mot Mjøsa. Dette er best for byen, det er best for landet, det er best for folket, det er best for trafikkavviklingen, det er best for byutviklingen, det er best for miljøet, og det er til syvende og sist også best for Senterpartiet.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke