Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Jernbanen gjennom Hamar

Publisert: 24.sep.2018 11:34
Oppdatert: 24.sep.2018 11:38

Folkeaksjonen for jernbanefri strandsone i Hamar har lenge fulgt de kreative løsningene for trasé Øst og Vikingskipet stasjon fra herrene Opaas, Bjørklund og Skjeset med stor interesse.

De viser et stort engasjement for å gjøre Østløsningen best mulig både med tanke på jernbane og Hamars fremtid som attraktiv Mjøsby.

Vi betviler ikke at Bane Nor kan tenke ut løsninger selv, men flere hoder tenker gjerne bedre. Derfor hilser vi også Øystein Waags tanker om løsning både for jernbane og byutvikling velkommen.

Hvilken av disse ideene som best danner grunnlag for fremtidens løsning skal ikke vi uttale oss om. Vårt hovedanliggende er at strandsonen foran Hamars historiske bysentrum blir jernbanefritt når dobbeltsporet er ferdig utbygget.

Leder i Folkeaksjonen for jernbanefri strandsone i Hamar

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke