Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Jernhånd eller silkehansker?

Publisert: 25.mai.2017 13:23
Oppdatert: 25.mai.2017 13:23

I forbindelse med HA sin sak om «fem kinesiske statsborgere med gyldig turistvisum», og som oppholdt seg på Malungen, har blitt utvist fra Norge, så understreket jeg at jeg som ordfører ville være «svært forsiktig med å spekulere ettersom utvisningen har vært en politisak». Politiet utøver selvsagt, i Norge, sine oppgaver uavhengig av hva politikere mener.

I HA 23. mai tolker Miguel da Luz min forsiktighet som at jeg bruker «silkehansker». Uavhengig av hvem og hvor så vil jeg i konkrete politisaker ikke begi meg ut på konkrete spekulasjoner.

Selvfølgelig legger jeg til grunn at alle som driver virksomhet i Stange, uavhengig av nasjonalitet, holder seg innenfor nasjonale lover og regelverk. I den grad de kommer opp i situasjoner der det konkluderes med at de ikke gjør det, er det politiets eller andre myndighets oppgave å gripe inn og bidra til at uakseptable forhold rettes opp.

I den grad det så er uenighet om hvorvidt det har forekommet brudd på lover og regler, eller andre forhold av privatrettslig karakter, så legger jeg også til grunn at vi i Norge har et rettsapparat som tar seg av dette.

Ordfører i Stange (Ap)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke