Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
Jo, dette er starten på slutten

Publisert: 05.nov.2018 14:42
Oppdatert: 05.nov.2018 14:48

Kommentar til BoligPartners utspill i HA 3. november. Jo, BoligPartner. Dette er starten på slutten for Klukhagan som friområde. Området dere beskriver som tett, mørk og ugjennomtrengelig vegetasjon beskriver vi som bruker området som skog.

Dette er et viktig område for helhet og kvalitet i hele skogen. Deler av stinettet går inn i foreslått utbyggingsområde. Viktige stier blir borte og direkte berørt av foreslått utbygging. Den såkalte «ugjennomtrengelig vegetasjonen» er fine gjemmeplasser for rådyr når to- og firbent kommer på stiene.

Også for lommelyktturer i mørket. BoligPartner inviteres til å ta med kikkert en tidlig vårdag og nyte det yrende fuglelivet som er her da.

En «skånsom utbygging» betyr forringelse av de kvaliteter som skogen representerer i dag. En «skånsom utbygging» betyr ødeleggelse av kvalitetene dere så fint skal ivareta. BoligPartner burde snart forstå budskapet i alle innspill som har kommet. Vi har ikke misforstått dere, men vi har forstått konsekvensene. Vi vil ikke ha park, vi vil ha skogen slik den er.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke