Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
Kald og kynisk

Publisert: 07.apr.2017 22:17
Oppdatert: 07.apr.2017 23:20

Det er ikke færre flyktninger som rømmer for livet nå enn for 1 år siden, men nesten ingen av dem kommer hit. Det jubler regjeringen for, for både de og Europas leder har stengt grensene. Fattige naboland må ta støyten. De har ikke noe valg og det har ikke flyktningene heller.

Ikke noe land kan gjøre alt, men alle kan gjøre litt mer. Det kan Norge også. Vi kunne ta mot flere av de som sitter i overfylte flyktningleirer uten nok mat, der barna ikke får skolegang og manglene på medisiner er skrikende. Vi kunne tatt mot flere fra de som sitter og fryse i teltleirer i Hellas og ikke kommer noe sted og ikke får behandlet sin asylsøknad. Vi kunne latt være å sende unge enslige og barnefamilier tilbake til internflukt i land eller områder noen av dem knapt har vært i og der bombene faller og sivile drepes jevnlig.

Både Lise Bøhmer og Tom Synstad, begge fra Ringsaker, etterlyser engasjement i torsdagens HA. Det er bra, selv om jeg mener Solveig Fiske ikke fortjener kjeft og alle politiske partier er ikke like. SV har stått mot de innstrammingene som bare har gått ut på å skremme livredde mennesker fra å søke beskyttelse og fremmer forslag om å ta mot flere både fra Hellas og fra flyktningleirene.

Det er mange frivillige og flotte folk landet rundt som står opp for menneskerettighetene og menneskelighet i møtet med flyktninger. Takk til dere. La oss jobbe sammen for å endre politikken.

Stortingsrepresentant SV

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke