Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Kan bli til liten nytte

0
Publisert: 06.mar.2015 04:00
Oppdatert: 06.mar.2015 07:30

Ytringsfriheten er selvsagt veldig viktig å håndheve. Men hva oppnår man ved å karikere Mohammed. På den måten oppnår man bare å erte på seg en grusomt sterk religion. Som ikke vører noen ting for å verne om sin tro, Mohammed og koranen. Det er andre friheter vi også har her i vårt land som også er viktig å verne om, tenker da på den friheten vi har hatt for å ferdes i utmarken og nyte naturen.

Men den luksusen kan bli borte før enn vi aner. Hvis rovdyrforkjemperne, sammen med en tafatt viltforvaltning får viljen sin, blir det snart like farlig å bevege seg ute naturen, som å vise frem en karikatur av Mohammed. Det blir ikke mindre farlig om man med åpne øyner går ut i skogen og lar seg bli ulvemat. Begge deler er like lite til nytte for å bevare disse frihetene man kjemper for.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke