buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Kan jeg få et svar?

Publisert: 22.jun.2018 13:21
Oppdatert: 22.jun.2018 14:07

Jeg har tråkket BBL kraftig på tærne. Først kommer Einar Busterud ut med en svarartikkel, dernest Helge H. Karset. Historieforfalskning, skriver Karset, så pompøst.

Les også: Dette er historieforfalskning.

Det jeg har skrevet er en påpekning av at «Kirkeby ikke fikk innpass i BBL fra starten», mer konkretisert i min neste artikkel til «ble ikke tildelt et eneste verv». Som står uimotsagt, av både Busterud og Karset, de snakker om noe annet i stedet.

Han fikk plass i formannskapet, påpeker Karset, Det er en plass han fikk ved valg, - verv i partiet er noe helt annet: Være med og lede partiet. «Kirkeby ble utnevnt til æresmedlem i partiet» prøver Karset seg med. Hvorfor? Når han ikke hadde vært med i lederskapet, eller utrettet noe merkbart politisk?

Karset nevner Kirkebys sorti i partiet Høyre. Som tjener dette partiet like lite til ære, som behandlingen han fikk i BBL. Han frontet hele tiden et tydelig Høyre. Siden er Høyre blitt borte? Høyre i en Regnbueallianse, hva slags høyrepolitikk blir det?

Dette blir mitt siste ord i denne saken. Men jeg vil sette pris på om jeg får svar fra Busterud/Karset på: Hadde, eller hadde ikke Kirkeby verv i BBL?

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat