17. sep
 
Kan PR-kåthet kalles kultur?

Publisert: 14.nov.2017 14:36
Oppdatert: 14.nov.2017 14:47

14. november leverer Hamar Arbeiderblad en avis uten reklamevedlegg på 32 sider, vekt 75 gram. Journalistene hadde sikkert problemer med å finne lokalt stoff, spesielt de i kulturredaksjonen.

Førsteoppslaget på kultursidene er tilegnet Karoline Røed fra Løten, med pent bilde, som ble «kastet» ut av Farmen søndag kveld.

I et promointervju med TV-kanalen sier hun at hun «ønsker seg en bonde til kjæreste». Hun avslører at hun er singel og håper at noen bønder med store gårder der ute tar kontakt. «Så kan jeg komme dit å kose med hestene og melke kyrne.» Trenger en en stor gård bare for det?

Resten av «kulturformidlingen» forsvarte heller ikke kravet fra undertegnede om leseverdig kulturstoff.

All PR er god PR, blir det av hevdet av noen, men er det kultur? Er Farmen og deltagelse i serien kultur? Som far og oldefar reagerer jeg negativt på innslaget.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke