17. sep
ILLUSTRASJONSFOTO: Trond Lillebo
 
Kanskje litt balanse, ordfører og rådmann?

Publisert: 22.mai.2019 17:51
Oppdatert: 23.mai.2019 08:24

Brumunddal har utviklet seg til å bli et penere og trivelig sted etter at jeg med barnevogn møtte Arne Myrdal og hans disipler på tur opp i sentrum i 1992. Absolutt. Næringslivet har endret seg mye. Jeg var i seks år ansatt hos Berger Langmoen AS som personalmedarbeider med Arthurs Buchardts far som min sjef. Vi hadde 750 medarbeidere. Alt er i dag borte. Sorg, og kommunen må kanskje være med å ta noe ansvar for det? Men nye arbeidsplasser er også skapt takket være dyktige gründere. Moelv har kanskje ikke fått samme kosmetiske kommunale støtte til å utvikle sitt sentrum?

Jeg har nå i en årrekke vært HR-rådgiver etc i Statens vegvesen i Hamar. I denne perioden har jeg bidratt med nyrekruttering av et betydelig antall medarbeidere som har fått sin arbeidsplass i Hamar og hvor mange ha valgt å bosette seg i Ringsaker av ulike årsaker. Kanskje mest fordi boligprisene her har vært rimeligere. Er vel tvilsomt om trapp og strand til 200 millioner ved Buchardt-hotellet har trukket så mange nye borgere alene? Vi Sp er godt rustet og vil klart gjøre en dreining fra dagens pengebruk på strand og torg til målrettet satsing på helsesektor, trygg skoleveg, gode og moderne oppvekstvilkår i barnehage og skole og full sysselsetting. Sps verdier er tuftet på åpenhet, sannferdighet, ærlighet, lojalitet og at vi vil behandle andre slik vi selv vil bli behandlet.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke