Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
20. sep
 
Kanskje neste år
Sjøormfestival på Fiskehytta?

Publisert: 14.aug.2015 04:00
Oppdatert: 14.aug.2015 08:19

Sjøormen har ikke rørt seg i Mjøsa så langt i sommer, og kanskje er det været og det kalde mjøsvannet som har skremt den fra å røre på seg. Mysteriene og oppslagene uteblir og interessen for hva som skjuler seg i Mjøsa uteblir.

Vi vil gjerne sette fokus på alle mysteriene opp gjennom åra og gjenoppleve noen av dem her ved Fiskehytta. Båtene ligger for det meste i havn, fiskerne leter etter storfisken og mjøsbaderne uteblir.

Vi vil vente til neste år og se om det er grunnlag for å skape en sjøormfestival til høsten neste år. Vi er så heldige å ha fantastiske festivaler med Tømmerstock og Under Brua, og skal man først kaste seg ut i Mjøsa og lage en sjøormfestival må den ha kvalitet og inneholde scenarier som fenger publikum.

Vi vil gjerne gi innlandsfolket spennende og magiske opplevelser, og vil vurdere dette med gode samarbeidspartnere og utrede om det er grunnlag og muligheter for å gjennomføre alle planene vi har og som har vært på springbrettet i lengre tid. Mange vil gjerne se sjøormen dukke opp på Jessnes igjen.

Vi vil gjerne samle alle mysteriene og gjenoppleve noen av dem og høre om de meget dramatiske. Lokalentusiaster må hjelpe oss for å få framstilt dette på beste måte.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke