hacklink
18. sep
Ikke enige: Karin Andersen og Bjørn Hernæs.
 
Karin Andersens fattigdomsbom

0
Publisert: 07.mar.2015 04:00
Oppdatert: 09.mar.2015 07:15

Karin Andersen var en del av det parlamentariske grunnlaget til flertallsregjeringen som lovte å avskaffe fattigdommen med et pennestrøk, men endte opp med en dramatisk økning av antall fattige. Blant folk flest ville det manet til en viss tilbakeholdenhet når man omtaler andre. Men ikke Karin Andersen. Nå forteller hun at regjeringen sammen med Venstre og KrF «vil innføre tvangsarbeid for sosialhjelp» og avslutter med at «det viser at en ikke er opptatt av at flere skal lykkes, men for å stramme inn for de mest vanskeligstilte». De mest vanskeligstilte er vel, i hvert fall, de fattige som ble til under den rødgrønne regjeringen.Når det gjelder uførereformen er hensikten å motivere de som kan til å jobbe så mye de kan. Hverken mer eller mindre. Det må skyldes usedvanlig mye dårlig samvittighet å kalle det for tvang.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke