buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Kirken får mest

Publisert: 13.feb.2019 14:36
Oppdatert: 13.feb.2019 15:18

John Glenn Robertsens bekymring for offentlige tilskudd til Human-Etisk Forbund.

Den som får det største tilskuddet fra Staten er den norske kirke og uavhengig av medlemstallet.

Staten har også fortsatt å opprettholde tilskuddet til sjømannskirken til tross for at det nå bare seiler noen få offiserer i utenriksfart. Nå har turistene overtatt etablissementene. Det kan da ikke være nødvendig at staten subsidierer en tjeneste ingen etterspør bortsett fra kaffe og vafler. Denne sløsingen fra statens side burde opphøre umiddelbart.

Betegnelsen Den Norske Sjømannskirke burde heller vært: Den velgjødde norske statskirke avdeling utland. Men som sagt fjerningen av ordningen er viktigere enn navneskifte.

Når det gjelder tilskuddet til andre trossamfunn har jeg fått forståelsen av at alle disse sektene og Human-Etisk Forbund får likt kronebeløp per medlem fra stat og kommune.

Ellers legger jeg merke til at Robertsen ikke har noen bekymringer om hvorvidt Den Katolske Kirke har tilbakebetalt de 40 millionene de urettmessig tilegnet seg fra staten.

På sett og vis kan jeg være enig med ham hvis det er statens utgifter til religiøse formål som er problemet, men det blir vel å tolke innlegget vel langt.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat