hacklink
18. sep
 
Kjære Hedmark fylkeskommune

Publisert: 27.mar.2017 22:59
Oppdatert: 27.mar.2017 23:31

Jeg ber dere om å sette dere ned å virkelig gå i gjennom følgende: Hvor mye koster det samfunnet at EN medborger ikke finner sin vei. At vedkommende dropper ut av skolen, ut av samfunnet, må motta NAV stønader, frem og tilbake på tiltak, helseutgifter, ikke er en skattebetaler osv. At fylkeskommunen ikke får fylt opp plassene sine må være det mest næringsfattige argumentet som finnes, når det vurderes å kutte på et så ekstremt viktig tiltak. Vi har levd i noe jeg kaller «the emotional darkage» ganske lenge nå, men flere og flere mennesker våkner opp og ser hvor viktig det er å gå sine egne veier, finne sin vei, sin livsoppgave. Dette innebærer at flere og flere ungdommer faktisk tør å stole på seg selv og droppe ut av skolen, noe jeg mener kan være en bra ting. Ikke gjør dere selv og samfunnet en bjørnetjeneste ved å kutte i dette tiltaket. Ikke gjør det.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke