17. sep
 
Kjære sparebanken min
Banken og kundene

Publisert: 16.des.2015 04:00
Oppdatert: 16.des.2015 10:42

Joda. Jeg har faktisk registrert at dere ikke vil ha noe av at vi gamle til å fly ut og inn i lokalene deres og forstyrre dere. Dette skjer jo når vi ønsker å flytte noen av våre surt opptjente pensjonistkroner fra en rentekonto med minusrenter til en annen konto med bortimot minusrenter. Jeg har full forståelse at slike kompliserte data-transaksjoner må koste for de som enda ikke har fått fingeren ut og skaffet seg en Ipad eller pc.

Men dere må også forstå at de eldste (og ikke minst trofaste) kundene deres er en raskt utdøende rase og vil derfor om noen år ikke kunne plage dere med stadig å flytte pengene sine rundt i banken. Derfor tenkte jeg å foreslå for dere at dere for å vise litt storhet, kunne utsette gjennomføringen av dette gebyret noen år fremover.

Til gjengjeld skal jeg på vegne av mange av oss, love å ikke leve i uendelighet, men vil samtidig ikke på nåværende tidspunkt antyde eller love noen maksimumsalder. Skulle det derimot vise seg at dette får veldig store konsekvenser for bankens økonomi, som vi i dag ikke har sett konturene av, er jeg, på vegne av mange, villig til å ta en ny vurdering hvis den fremlagte dokumentasjonen kan revisorbekreftes.

Jeg er veldig glad i banken min. Er veldig fornøyd med min saksbehandler, men synes at dette gebyret på interne overføringer er en straff for eldre, gode kunder som ikke har følt at pc og data er noe for dem. Dere behøver vel ikke etterligne DnB i alt dere gjør.

Og til slutt når jeg først har ordet: Er det mulig at dere kan få frem en kodebrikke som også kan leses av oss gamle. Selvsagt har vi i løpet av de senere år skaffet oss et forstørrelseglass og løser mange ting med det. Det ser nå ut som at tallene er blitt litt større, men kan det være mulig innenfor de økonomiske rammer som råder: Å øke åpningen på vinduet med inntil to mm, slik at vi ser et sju-tall og ikke tror det er et ett-tall.

Det var dette jeg hadde på hjertet før julehøytiden og ønsker alle en riktig god jul.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke