Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
Foto: Wikipedia
 
Kjærlighet og vrede

Publisert: 19.aug.2019 07:32
Oppdatert: 19.aug.2019 08:13

Premier League er i gang igjen. Det er allerede blitt spilt en hel del kamper, noen har vært riktig bra også. For mange har ventetiden vært ulidelig lang. Andre kan rett og slett dy seg. Jeg er sånn midt-på-treet-interessert, og det kunne ikke falle meg inn å sette av to timer til å se Brighton – Norwich en lørdag ettermiddag. Jeg er ikke alene om det, men nesten alene om å være interessert i Chelsea.

Det var Erland Johnsen, den hardttaklende forsvarsspilleren, som en gang på 90-tallet fikk meg til å få øynene opp for den grå musa i England. Så kom Vialli, Zola og ikke minst Tore André Flo. Titlene uteble stort sett, men det var gøy. Spesielt da jeg fikk oppleve Flo og co. banke Liverpool 4–1 på Stamford Bridge. Nordmannen scoret på volley. Chelsea spilte festfotball.

Jeg er fan av Chelsea, men lar meg ikke rive med i like stor grad som en mange andre som støtter diverse lag. Fråden står av kjeften til en del supportere dersom man drister seg til å diskutere fotball med dem. Jeg har full forståelse for lidenskapen, men jeg skjønner virkelig ikke at enkelte oppfatter dette som en krig. At noen nærmest vier livet sitt til en fotballklubb i et annet land, klarer jeg ikke å forstå. Kanskje er jeg rett og slett heller ikke fan nok til å skjønne at det å mislike andre er en del av pakka.

Rødglødende diskusjoner på Facebook og over pilsen på puben. Det er liksom ikke måte på hvor j**** trist det er å holde med at annet lag enn sitt eget. Nivået er faktisk så lavt at noen fyrer løs mot UTSEENDE på motstanderklubbens TIDLIGERE MANAGER. Da er man rett og slett langt på overtid. Det er ikke rart det er krig i verden, si.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke