Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Kjeder seg ikke

Publisert: 16.nov.2017 15:04
Oppdatert: 16.nov.2017 15:06

Siden 2004 har Lillemoen skolei- Heradsbygd harselert med meg. Kommunen fant ut at det de skulle ta en god bit av «mitt» (en eier jo ikke noe egentlig) jorde.Dette har gått sånn frem og tilbake i årevis.

Det blir litt sånn. Hos frisøren - nei hvordan går det med denne skolen etc. Der kan jeg ikke få fred fra dette heller. Senest i går mens jeg satt og ventet på at bilen skulle få service ringer advokaten og forklarer, Elverum kommunes siste trekk. En «befaring» må finne sted. Om to dager. Og tidspunktet viser seg å være kl. 09.00. Så her er det ikke noen å få lest HA «på senga» (jeg har den på pc’n ). Ei «sykkel» med papiravis eller annet en gammel dame har lagt seg for vane å gjøre før hun møter dagen.

Eiendommer er jo ødelagt - minus 14 dekar? Huset har fått setnings skade(r) en sprekk her og der og der og Gud vet hvor ikke? Men noe hell? Er denne langstrakte historien over i 2020? Det tar tid når en kommune skal terrorisere en gammel dame ser det ut til. Men noe snakk om, for lavt blodtrykk er det ikke nei. Det holder gamla - meg - i god vigør.

Jeg venter spent på hva Elverum Kommune vil finne på - til neste uke - neste år. Hvem vet! Moro dette her, og veldig spennende. Heldigvis kan jeg dra bort til tider - vekk fra dette.Var det noen som sa at gamle damer kjeder seg - ensom. Umulig.

1944 modell

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke