Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Kjendiser på Stortinget?

0
Publisert: 10.aug.2016 04:00
Oppdatert: 10.aug.2016 07:02

«Regjeringssjefen» i Oslo, Raymond Johansen (Ap) sier at «Partiets lister til valget bør bestå av kjendiser». Han mener» at vanlige medlemmer i partiet er ubrukbare». Dette har Johansen nå funnet ut. Han vil ha kjendiser.

«Det er folk som stiller høyt oppe på listene som ingen har hørt om», framholder Raymond Johansen. Jeg har to spørsmål til Raymond:

1. Ønsker virkelig Johansen ikke vanlige folk inn i politikken?

2. Må man være kjendis for å kunne bli en god politiker?

Jeg synes dette bryter med Arbeiderpartis prinsipielle linje. Jeg vil nevne tidligere stortingsmann Åge Hovengen (Ap) fra folkedypet i Valdres. Han var vanlig partimedlem, og som satt 16 år på Stortinget, uten at han var kjendis, og som gjorde en god tjeneste for partiet på Stortinget. Han kom ikke inn fordi han var kjendis.

Må en forstå Johansen dit hen at de som skal velges neste høst, må være kjendiser, og ikke vanlige partimedlemmer? Hvis du ser deg tilbake på partiets lister ved tidligere valg, vil du finne mange representanter som gjorde en svært god jobb på Stortinget, uten at de var kjendiser. Slike krav stilte man ikke tidligere, men kravet var sunt folkevett. De stilte ikke opp som «Idol-vinnere», men representerte folket og det sunne folkevettet. I motsetning til «regjeringssjefen» i Oslo, prioriterer jeg kandidater fra det vanlige folket med sunt bondevett framfor, Johansens «idol-vinnere».

pensjonist

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke