hacklink
18. sep
 
Kjenner ikke kommunen

Publisert: 09.jun.2017 16:37
Oppdatert: 09.jun.2017 16:46

Svømmebassenget på Brøttum er et eksempel på at Ringsakers administrasjon ikke kjenner kommunen.

Ordfører Peder Esbjørnsen sa i sin tid at storkommunen hadde fungert bra uten litt i nordre del. Hadde han levd i dag ville han ha sagt uten nordre del. Nå vil rådmannen i Ringsaker igjen utsette bygging av basseng på Brøttum. Da brøtningene gikk med på å stenge bassenget, var det for at det skulle bygges nytt. Alle på Brøttum, og jeg tror også at alle politikerne, mente at bassenget skulle bygges sammen med den nye skolen. Hvis administrasjonen i Ringsaker har så lite kjennskap til Brøttum og nordre del, bør det tas opp om nordre del heller bør tilhøre Lillehammer. Jeg ber om at Ringsaker formannskap/kommunestyre tar en befaring på Brøttum for å se på om de virkelig har tenkt at en ny skole skal stå i fem år og enda lenger, støttet opp av stolper midt inne i bygget.

Jeg kan heller ikke skjønne at bygging av Skiblanderbrygge kan komme med en gang? Er det virkelig penger til det?

Kommunestyrerepresentant Ap

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke