17. sep
 
Kjøp deg ei hytte i skogen!

0
Publisert: 29.des.2015 04:00
Oppdatert: 29.des.2015 04:00

Jeg trodde ikke det var mulig at noen kan leve i en sånn boble, og tror neppe de tenkte hall på Ridabu de i Paris. Er Torstein Hervland medlem i MDG ettersom han vil at verden skal stoppe opp?

Utslipp ved hallbygginga er ikke mer enn rikingene bruker på en tur med sine fine båter og unødvendige cruise. At sånne som Hervland prøver å ødelegge for alle timer vi legger ned for barna er ille. Da forventes en stor innsats fra ham med løpeturer i skogen og fotballteknikk i måsan. En må kunne forvente bedre forståelse fra en voksen.

Dette blir på linje med han som pønsker ut bilavgiftene. Bor i Oslo, ikke førerkort, og tør ikke sitte i en så liten bil han påtvinger oss. En bønn: Ta til vettet før du uttaler deg, og kjøp ei hytte i skogen så slipper du se dette du har så vondt av! Med god samvittighet etter alle timer som trener og voksenkontakt, vakt i Råholthallen, aktive og de som trenger en prat.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke