hacklink
18. sep
 
Klarer ikke skrive om strandsonen uten å kritisere Israel

Publisert: 10.nov.2016 16:23
Oppdatert: 10.nov.2016 17:14

Noen historieløse karer klarer tydeligvis ikke å skrive om Hamars strandsone uten å kritisere Israel. I HA 5. november klager de over at, noen jeg vil kalle normale nordmenn, som vil samarbeide med Israel. De vil nok heller samarbeide med dem som terroriserer dem. De gir også inntrykk av at arabiske fiskere fra Gaza blir drept og skadet, tydeligvis uten grunn. Ikke av israelere, men av den folkerettsstridige okkupasjonen, hvem nå dette kan være. Nå har jeg aldri sett at noen av Israels motstandere har nevnt noe av det som står i denne folkeretten de stadig nevner.

Kanskje Svein Ørsnes, Helge Bjørnsen eller Bernt Wold kan opplyse oss om hva som står i denne folkeretten som de henviser til, som gjør at (okkupasjonen) er folkerettsstridig? Jeg tror ikke at FN har noe kjennskap til denne, siden de nå drar ned til Israel for å delta i et feltmedisinsk seminar som arrangeres av Israels forsvar IDF. Seminaret skal ledes av israelske medisinske eksperter. FN har valgt Israel på grunn av landets kompetanse, erfaring og avansert utstyr. Dette har Israel oppnådd ved å hjelpe til ved flere lands katastrofer. Dette må vel være noe å boikotte for disse palestinavennene i Hamar?

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke