buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
FYLKESMENN: Sigbjørn Johnsen og Christl Kvam.
 
Klarsynte og framsynte

0
Publisert: 13.mai.2015 04:00
Oppdatert: 13.mai.2015 07:28

Vi har klarsynte og framsynte fylkesmenn. Med utgangspunkt i en artikkel i Østlendingen 9. mai i år hvor det refereres uttalelser om framtidas sykehusstruktur fra våre fylkesmenn, Christel Kvam og Sigbjørn Johnsen, er det betryggende og ikke minst bekreftende å lese at våre fylkesmenn i Innlandet vil oss det beste, er opptatt av vårt ve og vel og at de ønsker at pasienten settes i fokus. Vi er takknemlige for klar tale fra våre embetsmenn og for at begge vil stå på for Innlandets beste.

I den artikkelen vi henviser til, står det at fylkesmennene i Hedmark og Oppland er skjønt enige om at alle krefter må settes inn for å få et felles hovedsykehus for Innlandet. Et nytt og komplett sykehus blir noe helt annet enn det vi allerede har. Det blir noe mye mer. Det blir et avansert sykehus med moderne kirurgi, spennende forskning og nye fagmiljøer.

Og det poengteres i artikkelen at Opplands fylkemann, Christel Kvam, ikke er bekymret for at det skal gå ut over liv og helse dersom sykehuset blir liggende halvannen kilometer fra Mjøsbrua. Men frykten er reell hvis det ikke blir enighet om et Hovedsykehus i Innlandet. Sigbjørn Johnsen er krystallklar på at hvis ikke Innlandet samler seg og vil kjempe sammen, vil mulighetene forsvinne. Han minner om den forventede befolkningsøkningen i Oslo og Akershus og at plassen i sykehuskøa fort kan glippe. Og Sigbjørn Johnsen feier all tvil og usikkerhet til side når han sier at det er på tide at vi begynner å diskutere hva dette er og ikke alt mulig annet.

Vi i Folkebevegelsen for et komplett sykehus takker for støttende, klar og utvetydig tale! Det er ingen tvil: Våre fylkesmenn ivaretar sine embeter slik de skal: De setter pasienten i fokus.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat