Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Klimaet og grønne skoger
Det nye partiet MDG.

Publisert: 16.des.2015 04:00
Oppdatert: 16.des.2015 10:17

Det er jo helt enestående og noe lignende har vel aldri skjedd at de fleste land på jordkloden har blitt enige om en klima-avtale, som kan og må være en begynnelse til et bedre liv her på jorden.

Her i Norge har vi i senere tid og særlig merkbart ved siste kommunevalg fått et nytt parti som kaller seg MDG. Det kan jo være greit nok at enkeltmennesker dyrker sitt levebrød etter sin egen ideologi, men sett i landsmål ville vi få matmangel etter ganske kort tid, dersom ideologien skulle gå foran sunt bondevett.

La nå de som føler seg tiltrukket av MDG få leve i sin egen verden, men jeg tror ikke at partiet med sin nåværende politikk kan påvirke tradisjonelle velgere til å bli såkalt «grønne», for deres politikk er ikke gjennomførbar og inneholder ikke kriterier for klima og grønne skoger som vi gradvis må tilvenne oss til over tid.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke