hacklink
buy instagram followers
19. sep
 
Knallhard jobb har gitt avkastning

Publisert: 21.jun.2017 21:32
Oppdatert: 22.jun.2017 00:38

Det er med stor glede at vi ser at 1,5 år med målbevisst og knallhard jobb fra Ringsaker Senterparti har gitt avkastning. Endelig kommer våre skoler i gang skikkelig med bruk av nettbrett allerede fra 1. klasse. Om vi ser på resultatene fra Jong skole i Bærum kommune, viser de særdeles gode resultater på utjevning av forskjeller i lærekurven blant elevene. Mange av dem som går på barneskolen i dag kommer om 20 år til å ha jobbtyper som i dag ikke eksisterer. Det er derfor viktig at vi gjør alt vi kan for at våre barn skal ha med seg en sterk «grunnmur» til de tar fatt på videre utdanning. Det er faktisk vår plikt.

Vi ser at flere skoler og andre kommunale bygg henger etter med vedlikeholdet og det er derfor gledelig at vi sammen med sju andre partier kunne legge frem et alternativt forslag for fordeling av overskuddet, hvor vi økte avsetningen med 1,5 millioner til vedlikehold av kommunale bygg og veier, og en million ekstra til digitalisering i skolen. Gledelig at også Høyre og Ap støttet forslaget, slik at det ble enstemmig vedtatt i kommunestyret.

På rammekonferansen kom det «overraskende» frem at man ønsker å forskyve bassengutbyggingen på Brøttum og at man ønsker å bygge en brygge til 24 millioner utenfor Mjøstårnet som skal benyttes til chartertrafikk for Skibladner. For ordens skyld kan det opplyses at vi mangler 15 millioner for å komme i balanse på budsjettet i 2018. I tillegg vet vi at det er store utfordringer ved både barne- og ungdomskoler rundt om i kommunen.

For Ringsaker Senterparti er oppvekst og omsorg de to viktigste oppgavene for en kommune. Vi må selvsagt også legge til rette for næringsutvikling, nye arbeidsplasser og tilflytting, men vi kan ikke sitte å se på at det foreslås å bruke store summer på fasadepussing som brygge og andre prosjekter så lenge vi ikke er i mål med hovedoppgavene. Det er fasadepussingen som må forskyves, ikke oppvekstvilkår for våre barn og omsorg for våre eldre.

Ringsaker Senterparti kommer alltid til å sette mennesket i fokus.

Ringsaker Senterparti

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke