Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Koding som fag på skolen

0
Publisert: 25.mai.2016 04:05
Oppdatert: 25.mai.2016 04:05

Koding er grunnen til at vi har dataspill, TV, mobiltelefon og I-padden dere bruker i kommunestyret, i fylket og på Stortinget.

Du kan gå inn på code.org og registrere deg, så kan du lære koding selv. Jeg kan sikkert lære alt jeg trenger å vite på nett, men vi har vel skole for en grunn? Dette innlegget kan du bare lese fordi vi har koding.

Når jeg blir voksen vil enda mer bli styrt av koding. Hvis jeg ikke kan koding da, så blir jeg nødt til å kjøpe alt jeg skal ha på nettet. Vil dere at vi skal bli de som kjøper alt, eller skal vi lage ting?

Det er viktig å begynne å lære det tidlig, det tar nok ganske mye mer tid enn det tok meg å skrive dette. Derfor bør vi begynne i 4.- 5. klasse, så vi kan det godt når vi skal jobbe en dag.

Herman Giæver (11)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke