Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
Kom på banen og beklag, Stange!

0
Publisert: 16.apr.2016 04:00
Oppdatert: 16.apr.2016 04:00

Stange kommune beklager ikke at dere tok tvillinger fra mor på sykehuset.

Dere beklager ikke at dere ødela «bonding» mellom mor og barn, far og barn i seks måneder, noe de fleste vil si er viktig for en god og naturlig utvikling av forholdet mellom foreldre og barn.

Dere beklager ikke sorgen, traumatiseringen, våkenettene, belastningen på forholdet mellom de to og kampen disse to har hatt for å få barna tilbake.

Ga dere mor og far oppfølging i den traumatiske situasjonen?

Dere ber ikke om unnskyldning.

«Vi er lei oss». Å være lei seg er å ha en ond følelse inni seg. Det håper jeg dere har. Jeg håper dere mister nattesøvnen i minst seks måneder, også.

Men som offentlig instans som har gjort en brøler, og stolt på en psykolog som ikke la ved noen tester til sin diagnostisering som var mange år gammel, så har dere bare vondt inni dere.

Dysleksidiagnoser skal bekreftes med nye tester etter noen år. Foreldre med barn som har funksjonshemminger, får beskjed fra NAV om ny legeattest, men dere stoler blindt på et utsagn fra en lege, uten tester.

Har barnevernet i Stange kompetanse? Har ordføreren gangsyn? Jeg tror det er lov til å stille spørsmålet.

Kom på banen og beklag, snarest mulig!

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke