16. sep
 
Kommntarfeltets uutholdelige letthet

0
Publisert: 07.jul.2016 04:00
Oppdatert: 07.jul.2016 07:12

Jeg klikker meg av og til inn på kommentarfeltene på HA-nett, der er det noen ivrige sjeler som holder til nede i en krok.

Bevare meg vel hva de vet! En håndfull uttaler seg om rått og røti med en skråsikkerhet som det bare er å ta av seg hatten for. Her lever ytringsfriheten sine glade dager, sosialister får sine pass påskrevet daglig, i barnevernet som stjeler til folk får så øra flagrer, og HA er stadig gjenstand for grove beskyldninger om meningsterror og fiender av det frie ord.

Jeg vet ikke om de har reflektert over det, men disse redaktørene som holder til der nede i kroken med all sin viten har da vitterlig et helt kommentarfelt for seg selv. Ikke verst det.

Her en dag var en av disse fly forbanna fordi HA kalte lederen av Folkeaksjonen en aktivist. Kun for å sette personen i bås, nærmest stemple ham, forsto jeg. De skulle bare ha kalt ham aktiv, stor forskjell på de to tingene, sa mannen. Mulig det, men det betyr omtrent det samme. Aktiv betyr virksom, preget av handling. En aktivist er en person som gjennom handling søker å fremme en sak. Vi må vel kunne si at begge disse begrepene handler om det samme?

Ellers en liten oppfordring til alle abonnenter av HA: Klikk deg inn en dag og ta en titt. Men bare titt, her er all diskusjon fånyttes!

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke