Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Kommunalt fond for barn og ungdom

Publisert: 06.mai.2019 14:40
Oppdatert: 06.mai.2019 15:20

Jeg ble sterkt imponert av det velskrevne og tankevekkende debattinnlegget fra Sivert Refsdal (13 år) i HA 24. april. Han tar opp flere gode problemstillinger, blant annet den høye prisen på skøytegåing i Vikingskipet. Den synes også jeg bør bli mye lavere.

Dessverre er det en del barn som faller utenfor det gode idrettsfelleskapet i Hamar. Foreldrenes økonomi og ressurser avgjør i for stor grad hvilken idrett barna kan drive med, eller om de i det hele tatt kan gå på noen fritidsaktiviteter.

Hamar Arbeiderparti vil etablere et kommunalt fond for å sikre barn og ungdoms deltagelse på trening og opplevelsesrike klubbturer. Vi kan ikke akseptere at det vokser frem et klasseskille mellom de (altfor) aktive og de mer passive barna. La oss skape et idretts- og kulturtilbud for alle!

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke