15. sep
 
Kommunen eller et villsvin?

Publisert: 03.okt.2016 09:07
Oppdatert: 03.okt.2016 10:23

Jeg går av og til turen fra Torp legesenter mot Jessnes. Så nå en dag: Oooobbsss? Skog og kjerr var totalt rasert. Det så ikke ut langs veien. Min første tanke var at nå er denne villsvinninvasjonen vi har hørt om kommet helt til Hamar.

Men så oppdaget jeg noen trær som tydeligvis var saget av. Da kom tanken at dette måtte være kommunen. Her har man tydeligvis først kjørt en grasklipper langs veien og brukt denne til å raspe med seg skog som klipperen ikke har vært konstruert for. Dermed har man slitt av en masse kjerr og små trær som nå står og griner mot en når en går forbi.

Så har man brukt sag på noen større trær, men den som har gjort det har ikke kuttet ved roten som en skulle tro var vanlig framgangsmåte. Nei da, halv meter oppe på stammen, en meter oppe ja opptil 1,5 meter oppe. Det er blitt langt mindre trivelig å rusle en tur langs Mjøsa etter dette. Nå tror jeg ikke at kommunen har tenkt å utbedre noe. Så hvis kommunen kan låne meg noen gode grein- og kvistsakser, så kan jeg gjøre en jobb langs veien. Ta kontakt.

PS . Det må vel være en tilfeldighet at den lille stubben som ligger i Ringsaker ser vesentlig bedre ut.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke