Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Kommunens bidrag

0
Publisert: 07.nov.2015 04:00
Oppdatert: 07.nov.2015 03:59

For andre gang i 2015 dukka en liten hvit lastebil med logoen til Stange kommune opp i Kongspartvegen. På lasteplanet en liten skvett svart fin asfalt. Et par mann med spader forsynte seg på lasteplanet og lagde små fartshumper som vi beboere enten må svinge unna eller humpe over med mulighet for ekstra slitasje på forstilling, endeledd og kuler. Her har tydeligvis ledelsen i kommunen bestemt seg for å ikke koste på unødvendig før tiltakshaver Jernbaneverket setter i gang sin storstilte utbygging om et par-tre år.

I mens skal beboerne på Tangenhalvøya fortsette slalåmkjøring fram og tilbake til sentrum på Tangen. Vi opplever en tørr og varm høst. Faktisk snart kutta ned vinteren med en måned. Og frykten for utenlandske vogntog som skal sperre Tørkerigutua i timer på dårlig brøyta veg, er heldigvis satt på vent. Idiotiske regler om antall centimeter før man får lov til å brøyte blir gjennomført gang på gang hver vinter, til beboernes fortvilelse.

Jeg vil minne kommunen på at i 2015 har de spart så mye asfalt at jeg regner med at overfører penga til brøytebudsjettet.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke