hacklink
buy instagram followers
19. sep
 
Komplett sjukehus

0
Publisert: 20.mar.2015 04:00
Oppdatert: 20.mar.2015 07:09

Veterangruppa i Ringsaker Arbeiderparti følger aktivt med i debatten om sjukehusstrukturen i Mjøsområdet. Denne debatten vil aldri ta slutt hvis avgjørelsen ikke løftes opp til et høyere politisk nivå.

Trond A. Hilmersen, Ivar Solum og Leif Peder Østmoe har tatt initiativ til «Folkebevegelsen for et komplett sjukehus». Det er dette debatten nå må dreie seg om, vil vi ha det som nå der vi blir sendt som «pakkepost» mellom Gjøvik, Lillehammer, Hamar og Elverum alt ettersom hvilken diagnose vi har. Sett pasienten i sentrum, det er han eller hun vi bygger sjukehus for. De aller fleste vil en eller annen gang i livet ha behov for behandling i en eller annen form. Da er ikke beliggenheten så viktig, men kvaliteten på den behandlingen du får. Med dette som bakgrunn vil Veterangruppa støtte «Folkebevegelsen for et komplett Sjukehus».

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke