hacklink
18. sep
Bompenger: Kong Salomo og Jørgen hattemaker blir rammet ulikt.
 
Kong Salomo og Jørgen hattemaker

Publisert: 04.sep.2018 14:10
Oppdatert: 04.sep.2018 14:20

Det var en dag Kong Salomo og Jørgen hattemaker skulle på jobb. Kong Salomo kjørte firmabil, selvsagt rett gjennom bomringen. Jørgen hattemaker derimot fikk ikke start på sin gamle Skoda med det første. Den startet etter hvert, da kom Jørgen to timer forsinket på jobb. En time ble brukt til å starte bilen, den neste timen ble brukt til å omgå bomveier. Er det ingen som skjønner at Kong Salomon og Jørgen blir rammet ulikt? Hva skal til for at våre politikere skal bli realitetsorienterte?

Jeg tror ikke Erna Solberg er særlig opptatt av bompenger som blir hentet og kjørt i limousin. Men for en vanlig familie tar det altfor mye av husholdningsbudsjettet pluss alle andre skatter og avgifter. Gi oss ett valg da! Kollektivtransport er ikke å basere seg på i innlandet. For store avstander, vi har ikke noe valg. Hedmark er ikke Oslo sentrum, i Oslo kan du velge mellom buss, trikk, T-bane hele døgnet. Til våre politikere, våkn opp!

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke