Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
20. sep
Knut Storberget: Den nye fylkesmannen.Foto: Trond Lillebo
 
Kongens nye mann

Publisert: 20.des.2018 15:55
Oppdatert: 20.des.2018 15:58

Åpent brev til Kongens nye mann i Region Innlandet, Knut Storberget

Jeg tillater meg som en vanlig Hamar-borger, kanskje litt over middels interessert og samfunnsengasjert borger av byen, å gratulere Knut Storberget med det nye embetet i Region Innlandet, Hedmark og Oppland fylker.

Du får en krevende jobb med å fylle skoene etter dine forgjengere, Odvar Nordli, Kjell Borgen og Sigbjørn Johnsen, som jeg alle kjenner litt til.

Jeg har med stor interesse lest oppslaget i Hamar Arbeiderblad 13. desember 2018, og har registrert at du 9. januar legger ut på langtur for å besøke de 48 kommunene i Hedmark og Oppland. Dette ser jeg meget positivt på, og jeg synes også om at du har planer om å involvere de unge mer i Fylkesmannens embete.

Fra min side er det også et ønske om at du engasjerer deg, så langt som tid og omstendigheter gjør dette mulig, i å legge vekt på barns og unges oppvekst og levekår i vår region.

I denne forbindelse tillater jeg meg å foreslå at du også avlegger et lite besøk i nærområdet til Statens Hus i Hamar, Hamar Park, slik at du på nært hold kan få se hva som er i ferd med å skje, nedbygging av det fine grøntområdet mellom grensen til Hamar Park og bygget på Utstillingsplassen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke