15. sep
 
Konspirasjon

0
Publisert: 19.sep.2015 04:00
Oppdatert: 19.sep.2015 07:28

Det som har skjedd og skjer i Hamar er typisk AKPml-taktikk for noen år tilbake. Folk derfra møtte opp og viste interesse i andre politiske partier og ikke minst fagforeninger. For å konspirere. Og etter det ønska å overta styringa. Halte ut møter i den hensikt at de som faktisk var politisk orientert skulle gi opp og la dem overta. Akkurat samme i fagforeningene. Heldigvis skjønte både de i de politiske miljø og fagforeningene hva de bedrev og fikk stoppet denne måten å tilrøve seg makt og posisjon på.

Andor Normann har helt rett.

Det er merkelig at de overbevist grønne i MDG ikke har gjennomskuet agendaen. Og i tillegg kjørte en tilfeldig som melder overgang fra BBL – rett på toppen.

MDG har allerede flagga en politikk skremmende nær tidligere Albania. Her er det bare å kjøpe seg okse og kjerre fortest mulig. Privatbilisme skal vekk.

Jeg sier bare lykke til med samarbeid med vippepartiet i flere kommuner.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke