16. sep
 
Kortslutning fra SV

0
Publisert: 05.mar.2015 04:00
Oppdatert: 05.mar.2015 07:01

Hamar SV har et innlegg i mandagens HA hvor de skriver at de ser den nye håndballhallen «Storhamar-hallen som et viktig tilskudd til breddeidrettens vilkår i kommunen». Dessverre virker det ikke som partiet helt har skjønt hva de har vært med å vedta.

Det er helt korrekt at det er fullt mulig for alle å spille håndball i den nye hallen. Men man bygger ikke 1.600 sitteplasser i en breddeidrettshall. Hvis det er breddeidretten man vil imøtekomme, bruker man arealet og pengene til spilleflater, ikke til seter. Breddeidrettsanlegg har heller ikke eget VIP-område slik hallen på Storhamar får. Hvis man er opptatt av breddeidrett og rekruttering bygger man håndballhall i tilknytning til et skoleanlegg, slik at hallen kan brukes på dagtid og at flest mulig barn får mulighet for å prøve seg som håndballspillere.

Den nye håndballhallen er dessverre en repetisjon av Briskebyutbyggingen. Det er elite-idretten som igjen har stukket hånda ned i kommunekassa og sikret seg nye millioner fra fellesskapets kasse. Denne gangen også med SVs støtte.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke