Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Kostnadene må ned i Ringsaker!

Publisert: 27.sep.2018 11:34
Oppdatert: 27.sep.2018 11:39

Hvis en ser på kommuneoversikten når det gjelder kommunale avgifter så ligger Ringsaker kommune høyt på denne oversikten fra Kostra.

I oversikten i Hamar Arbeiderblad 20. september så kommer det fram i denne oversikten at vann, avløp og renovasjon i vår kommune for 2018 koster kr

11.403,-, mens Gjøvik f.eks. ligger på kr 7.040,-. Ser Løten, Stange, Ringsaker og Hamar som har et interkommunalt samarbeid når det gjelder dette ligger høyt i pris i forhold til spesielt Gjøvik. Hva er det Gjøvik kommune gjør som ikke vi Ringsaker gjør? Ser ellers også Lillehammer som også har vann/avløpsnett-renovasjon opp til fjellet, men som enda ligger kr 1.652,- under Ringsaker kommune i året.

Når det gjelder kostnadene for vann, avløp og renovasjon så skal det være til såkalt selvkost. Spørsmålet fra Ringsaker FrP går til kommunen etter visning på FBIs dokumentar visning om disse gebyrene/avgiftene går til såkalt selvkost i vår kommune?

Er det effektiviseringspotensial for å få prisene ned. Det ble vist til hvordan våre naboland gjør det, og om vi kan gjøre noe tilsvarende?

I og med at det er så store forskjeller på prisene i kommunene så bør man se på andre muligheter for å få ned kostnadene for våre innbyggere, da prisene er forventet å øke ytterligere en god del slik jeg forstår det. Dette er noe som bør tas tak i med en gang for å få en gjennomgang av og belyst.

Ringsaker FrP

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke