15. sep
 
Krigere på dagpenger

0
Publisert: 14.sep.2015 04:00
Oppdatert: 14.sep.2015 10:31

I mange år har jeg tenkt disse tanker og egentlig ikke å våget å tenke høyt.

Så utrolige naive vi nordmenn er, og hvor engstelige er vi ikke for å si rett ut hva vi mener om dette og hint. Og når det gjelder innvandring, er det ikke noe rart at folk kvier seg – det skal ikke mye til før du blir kalt rasist. – og det er ikke særlig behagelig for noen å oppleve.

I disse dager med masseinnvandring av fremmedkulturelle leser vi i avisene at enslige barn og ungdom med muslimsk bakgrunn, som i humanitetens navn har fått komme til Norge og fått opphold, beskyttelse, utdannelse og anledning til integrering – bryter med sine norske velgjørere og drar til utlandet for å krige.

Nylig er det blitt avslørt at såkalte radikaliserte nordmenn med muslimsk bakgrunn – er kommet til Norge i niårsalderen og ender som terrorister ute i verden.

Ikke alle er like tøffe og forstår etter hvert at det kanskje ikke er en livsoppgave å drepe sine medmennesker. Noen av dem kommer tilbake etter å ha opplevd alle grusomheter og finner ut at Nav er god å ha.

Terrororganisasjonen IS, tror jeg, har i årevis indoktrinert barn og ungdom, sendt dem til Norge og Europa for å forberede en maktovertakelse, og når de med sine djevelske metoder har rasert vår kultur, tror de at de kan opprette et europeisk kalifat med ensretting, kvinneundertrykkelse og rå barbarisme.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke