Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Kritikerne tok ikke feil

Publisert: 28.jan.2019 15:51
Oppdatert: 28.jan.2019 15:58

«Kulturhuskritikerne tok feil» påstår HA 24. januar. Det HA skriver er både lettvint og urettferdig. Vi som i kulturhusdebatten ble karakterisert som «gamle gubber», hadde følgende alternativ til det kulturhus som ble bygd:

Vi ville bevare et stort, godt og nesten nytt bibliotekbygg, ferdig i 1985. Vi ville at dette bygg fikk et byggetrinn to som ville gi et fullverdig kulturhus til en kostnad av ca. 200 millioner kroner. Det var rett og slett vandalisme å ødelegge det flotte og velfungerende bibliotekbygget. Nå avdøde arkitekt og professor em. Are Vesterlid var vår faglige veileder som anbefalte dette. Han deltok også som «gammel gubbe» med mange sterke faglige innlegg om saken i avisene. Men de som for enhver pris ville rasere bibliotekbygget fikk det som de ville. Det nye kulturhuset kostet godt 700 millioner kroner, alt lånefinansiert. Vi kunne ha spart kommunen for 500 millioner kroner med å realisere det forslag vi «gamle gubber» lanserte.

Men her som i både Briskebyskandalen og likeså Stupetårnet mv. har Hamars politiske ledelse i denne periode vist at de ikke har magemål i misbruk av offentlige midler.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke