Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
Original bildetekst:
 
Kul Tur Skog

Publisert: 31.okt.2018 16:59
Oppdatert: 31.okt.2018 17:05

Kommunestyret har foreslått at det skal bygges ut et boligfelt i Klukhagan. Klukhagan er en av de eneste grøntområdene i et ellers veldig tettbygd og urbant Hamar. Klukhagan er et område som hyppig brukes av turgåere, og har derfor stor verdi for mange av oss. Jeg mener det er synd at område er foreslått utbygd ettersom området preges av skjønn natur, og brukes av mange.

Det som er enda mer synd enn at område er forslått bygd ut, er at folk ikke virker opprørte i det hele tatt! En undersøkelse som ble foretatt i 2016 av barneskoleelever ved Solvang skole viser at av alle 150 spurt så bruker hele 70 prosent av beboerne i nærområdet Klukhagan en eller flere ganger i uka! Så hvorfor er ikke folk sinna? Skog og natur har en tydelig stor kulturell verdi, og i en by som ellers har veldig få grønt områder.

Jeg mener at Klukhagan er en kul tur skog med kulturell verdi, og at folket burde engasjere seg for å påvirke kommunestyret til å hindre utbyggingen. Fristen for å komme med innspill til kommunen er 3. november. Det er ikke lenge til. Det burde vises aktivt engasjement og motstand til utbyggingen. Denne skogen er vår. Ikke la den rives ned!

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke