17. sep
 
Kulturhuset - en skuffelse

0
Publisert: 14.apr.2015 04:00
Oppdatert: 14.apr.2015 08:03

Det meste er sagt allerede, både i avisen og på sosiale medier. Derfor skal jeg være kort i mitt innlegg om Hamar Kulturhus. Jeg var en av de som ble spurt av HA om mine forventninger til kulturhuset og hva jeg ønsket å bruke det til. Jeg var selvsagt positiv og så frem til å bruke huset ofte.

Status i dag er at jeg har vært der en gang; på Sivert Høiem konserten. Den var flott.

Resten av programmet har for meg vært rimelig uinteressant. Jeg forstår at jeg slett ikke er alene om å ha den oppfatningen. Jeg håper på en snarlig endring i profil og holdning hos de ansvarlige.

Jeg går mye heller i Storhamar ishall, på Gregers og på Irishman. Det er herlige steder med god atmosfære, trivelige folk og en kultur som passer både meg og mange andre. Jeg avslutter med litt militær sjargong: Kulturhuset på Hamar har til nå vært skivebom.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke