Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
Debattanten vil forby tigging. Illustrasjonsfoto: Trond Lillebo
 
Kun en ting å gjøre - forbud
Når det gjelder tigging i Ringsaker, virker det noe roligere på den fronten akkurat nå, så lenge det varer.

Publisert: 02.sep.2018 08:37
Oppdatert: 02.sep.2018 08:45

Vi har sett at det ikke bare har vært tigging på gata, men de bedriver også prostitusjonsvirksomhet blant annet, hvor de tilbyr blant annet yngre gutter sex åpenlyst. Politiet har nå tatt tak i dette og det er bra.

Hvor lenge varer det med at dette er roligere? Er denne virksomheten borte for det? Nei, med stor sannsynlighet er den dessverre ikke det. Ser de at det kan være et marked for denne virksomheten, er det klart at de med stor sannsynlighet vil vende tilbake enten de samme eller noen andre. Det er jo baktanker med dette, for det første er det å tjene penger, enten det være seg prostitusjon eller bedrive kriminelle handlinger som tyverier og ran hvor eldre spesielt vil være en utsatt gruppe, og narkotikasalg kan det også være en stor fare for vil skje. Det finnes oftest bakmenn for dette som ikke skyr midler eller bryr seg om menneskeverdet bare de selv tjener penger på dette.

Da Ringsaker Frp i en interpellasjon i fjor tok opp dette i kommunestyret, var svaret at kommunen hadde vært i kontakt med politiet om at dette ikke var noe problem, og hvis man ikke ønsket å gi tiggerne noe så var det bare å la være. Det var kun dette med penger som resten av kommunestyret så helt blindt på som var det store problemet.

Når naiviteten fortsatt er like stor blant enkelte av våre politikere og fortsatt vil la dette med tigging skure og gå i vår kommune, så forteller det meg at her er det fritt frem for disse tjenestene. Dette er meget beklagelig.

Det er kun en ting å gjøre når det gjelder dette. Det er forby tigging. Ringsaker Frp står fortsatt hardnakket på å forby tigging. Det vi advarte mot i fjor er nå blitt en realitet også i vår kommune, selv om noen tror at slik helst ikke skjer i vår kommune for her det så små tilstander og gjennomsiktig. Det er bra at politiet har tatt tak i det, men jeg håper også de vil være med og støtte opp om tiggeforbud for at ikke problemet bare vil bli verre i vår kommune. Ringsaker Frp ønsker ikke denne virksomheten og håper flere støtter opp om dette bare de får tenkt seg om, og ikke sitter på gjerdet og venter til problemet blir større. Tigging er uansett en uting i Norge

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke