15. sep
TOG: Jernbanedebatten fortsetter. FOTO: CHRISTIAN E. BERGHEIM
 
Kun ett alternativ redder strandsonen

Publisert: 11.apr.2017 16:00
Oppdatert: 11.apr.2017 16:07

Kulvertgjengen skriver i HA 11. april at vi er freidige og at undertegnede skyver 8000 underskrivere foran seg i kampen. De skriver også at det på våre lister ikke står at Øst er alternativet. Det er riktig, men det viktigste står: Ønsker du en jernbanefri strandsone? Det er hva vi kjemper for å oppnå.

Vi har sett fylkesmannens forslag, og det medfører store endringer i Hamarbukta. Da blir heller ikke strandsonen jernbanefri.

Vi mener nå at det kun er ett alternativ som redder strandsonen. Da jobber vi videre med det i tråd med intensjonen for våre underskriftslister.

Ønsket fra kulvertgjengen om at vi skal undersøke hva 8.000 mener vil ikke bli imøtekommet. Vi har verken praktisk eller økonomisk mulighet til det. For øvrig mener vi også at bosted for underskriverne er uinteressant. De som støtter vår aksjon får selvsagt gjøre det, uansett hvor de bor.

Avslutningsvis vil vi presisere at uttalelsen «sin kamp for å få banen ut av byen» i beste fall blir komisk. Det er snakk om noen hundre meter flytting av stasjonen, fortsatt meget godt innenfor bygrensen. Vi minner om at den påstanden også rammer 38 kommunestyrerepresentanter.

Leder i Folkeaksjonen for jernbanefri strandsone i Hamar

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke