Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Kunstige argumenter mot Aud M. Riseng

Publisert: 22.nov.2018 12:21
Oppdatert: 22.nov.2018 12:39

Noen ganger lager man seg argumenter. Akkurat det mistenker jeg Hamar Arbeiderblad (HA) for å gjøre i avisas oppslag mot ordførerkandidat Aud Riseng. Argumentene er syltynne! Riseng er ordførerkandidat for Ap i Hamar, og har fått ny jobb - en lederstilling med i hovedsak de samme oppgaver hun tidligere hadde i Staten.

HA mener å se at denne jobben vil lamme Risengs virke som framtidig ordfører i Hamar. Som sannhetsvitner velger avisa seg et par personer som er hennes politiske motstandere. Det er Høyres Svein Korshavn på Gjøvik og ordfører Einar Busterud her på Hamar. Jeg synes nok man burde finne seg en mer objektiv ekspertise å vise til.

LES HAs lederartikkel her.

Hedmark Arbeiderparti tilbakeviser HAs lederartikkel med saksargumenter i et innlegg her 22. november. Derfor bruker jeg ikke plass på det. Snarere vil jeg peke på den fagkompetansen Hamar kommune vil kunne få på politisk toppnivå om Riseng skulle bli ordfører. Hamar by står framfor omfattende tilrettelegging for myke trafikanter. Miljøperspektivet vil slå inn med full kraft.

Dette er det best å innse, først som sist. Dessverre har jeg ikke observert at sittende styre er de ivrigste på dette feltet.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke